Questo piatto prevede 4 porzioni. Quantità e tempo di preparazione potrebbero essere modificati. Qui trovi più informazioni sulle porzioni modificate:
I nostri 5 migliori consigli e trucchi per porzioni personalizzate.
Tostate il riso con una noce di burro e lo scalogno tritato. Aggiungete il brodo e cuocete per circa 10 minuti.
Cuocete la zucca con olio e scalogno fino a renderla soffice
Frullate la zucca e aggiungetela al riso insieme con il parmigiano amalgamando bene.
Prendete 4 stampini ed imburrateli, riempite con il riso alla zucca e rimettete in forno per 12 minuti.
Capovolgete gli stampini in un piatto e servite.
BluLineData.com Your one stop for clean accurate leads
If you need some fresh new leads for this last push to the end of the year, look no further.
At blulinedata we have done all the hard work for you, offering fresh data sets all ready for use. Every data set you buy from us gaurantees you a new contact. Our datasets have already been cleansed for you, having not a single record without contact information.
We are growing our data sets to cover the whole world and any industry you can think of.
Every dataset is priced per record so never end up spending money on excessively large datasets you do not actually need.
Feel free to browse through our current selection and request any country you would be interested in via our chat.
Ask for the bludata sale discount in chat to get up to 50% off on any purchase!
Regards,
BluLineData.com